Produkter

pHformula

pHformula kontrolleret SKIN RESURFACING

SKIN RESURFACING betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis/dermis

 

Med pHformula tilbydes effektive og resultatorienteret behandlinger af de 4 mest typiske forandringer i huden som

-Ældning

-Acne

-Rødme

-Hyperpigmentering

phformula, ansigtsbehandlinger, frugtsyre, anti age, acne, sart hud, uren hud, rosacea, hudproblemer, ung hud, teenage

Ved at følge de komplette men enkle behandlingsprogrammer som pHformula har udviklet, vil man opleve tydelige forbedringer af huden her og nu, ligesom huden beskyttes mod fremtidige skader.

pHformulas dermatologiske skin resurfacing behandlinger er enkle, men alligevel detaljerede og altid med kundens behov, problem og ønske i centrum.

De dermatologiske skin resurfacing produkter, som anbefales til hjemmepleje, er specielt udviklet til at forstærke resultaterne efter pHformulas skin resurfacing behandlinger. pHformulas hjemmepleje produkter indeholder alle de vitale, aktive ingredienser, helingskomplekser, vitaminer, antioxidanter og aminosyrer, som klinisk har vist sig at være grundlæggende i forhold til at forbedre huden og assisterer iøvrigt i en hurtigere genopretning af denne.


pHformula  skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.


pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter. 
Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv.Comfort Zone


[comfort zone] er et komplet holistisk brand med bredt udvalg af luksusprodukter, der kun forhandles via professionelle hudplejeklinikker, Spa-centre og udvalgte hoteller over hele verden.


Hvad der begyndte som et laboratorie til forskning og udvikling af produkter af høj kvalitet med garanteret effekt, har vokset sig til et internationalt, succesfuldt brand.


Hele fundamentet i [comfort zone] bygger på Dr. Davide Bolattis videnskabelige baggrund og hans faste principper om grundighed i sin omfattende forskning og brugen af naturens mest effektive ingredienser, i så vid udstrækning som muligt.
I disse produkter mødes det absolut bedste fra 2 verdener: Videnskab og natur. Krydret med respektfulde dufte og æstetisk emballage.
Serien byder på en rigt varieret stribe af produktlinier til ansigt, krop, sol, mænd og også en økologisk linje.


comfort zone, skincare, hudpleje, sun soul, holistisk hudpleje, ansigtsbehandling

Produkterne er enkle og tiltalende i deres udseende. Indholdet er i en klasse for sig selv, med STOR respekt for naturen og alt, hvad den har at byde på og kombineret med den nyeste videnskab. Resultaterne ses og mærkes med det samme.

Holistisk tilgang er kodeord for [comfort zone] Oplevelsen skal være helstøbt og ingen sanser må snydes!

Dermaroller

Rul dig til en sund og smuk hud med Home Care Dermaroller™


Med alderen bliver huden tyndere og fornys langsommere. Som supplement til den professionelle Dermaroller™ behandling, kan du behandle ansigt og hals derhjemme med Home Care Dermaroller og opnå synlig forbedring af hudens udseende og struktur.

Home Care Dermaroller er en lille rulle med ultratynde nåle, der rulles blidt over huden og som har vist sig at have en revolutionerende effekt bl.a. på cellefornyelse.


I behandlingen er bevægelser med let hånd tilstrækkeligt for at nålene penetrerer huden og optimal virkning opnås. Trykket må svare til max. 200 g. Rullens 192 fine nåle har en længde på ca. 0,20 mm, hvilket sikrer en smertefri behandling, der på ingen måde kan skade på din hud.

Efter behandlingen påføres LipoPeptide Collagen Booster, som indeholder A / E vitamin og peptider, som forstærker nydannelsen af collagen i høj grad

Dermaroller, original dermaroller, needling, anti age, acne

Home Care Dermaroller™ anvendes typisk til ansigt og hals, decolleté samt hænder.

Regelmæssig anvendelse af Home Care Dermaroller fjerner døde hudceller, øger cellefornyelsen og mikro-cirkulationen, hvilket medfører et friskere og yngre udseende.

Desuden øges overhudens tykkelse med 30 % og optagelsen af hudplejeprodukter øges med 200 gange.

Home Care Dermaroller må ikke bruges på acne i udbrud, sår, eksem eller på anden måde skadet hud.

Home Care Dermaroller™ sæt indeholder:

                                                                                                                            

  1. Dermaroller™ 
  2. Natural Line LipoPeptide Collagen Booster
  3. Natural Line Roller Cleaner
  4. Hårbånd


Du kan booste din hud yderligere efter Home Care behandlingen med Dermaroller™ Hyaluronsyre ampuller, Dermaroller™ Mask og vores Dermaroller Moisturizer ACE.


  •  Dermaroller™ Hyaluronsyre 0,35% ampuller


Hyaluron binder fugten i huden og jo ældre vi bliver, jo mindre Hyaluron producerer vi selv, hvilket øger tendensen til rynker. Dermaroller™ har nu udviklet en yderst fugtgivende Hyaluronsyre med A/E-vitamin og Antioxidanter, som kompenserer for det naturlige tab af Hyaluron. Anvendes typisk som kur 2-3 gange om året á 30 dage.


  • Dermaroller™ Mask


Maskens tynde silkeagtige lag frigør en effektiv serum indeholdende Hyaluron og Matrixyl, som er med til at reetablere hudens fugtniveau og cellefornyelse samtidig med, at den udglatter hudens fine linjer. Masken virker yderst beroligende på huden efter Dermaroller™ behandling, men kan anvendes efter behov.


  • Dermaroller™ Moisturizer ACE


En fugtighedsrig creme med ACE-vitaminer som er beroligende, reparerende, helende og styrkende.


Dermaroller™ er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og  patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.


CND Shellac

shellac, cnd, cnd shellac, gelpolish
spraytan, vitaliberata, vita liberata, solbrun, selvbruner, gradual tan, body blur
Shangies, shangies by stilov, sandaler

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Helt unikt for SHELLAC skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC eller ved aftagning, så neglene blive ikke svage eller skadede af SHELLAC behandlinger. Udover den skånsomme aftagning af SHELLAC, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter. 


CND Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak – først underlak, så farve og siden overlak – og hærdes i et UV-lys,hvilket betyder nul tørretid. Shellac indeholder ikke hverken rene Akrylater, Formaldehyd, Glutaraldehyd eller HEMA. CND Shellac™ Nail Color findes i mange forskellige farver, fra skønne “Fransk Manicure”-agtige rosa og hvide, vil flot signalrød og fyldige mørke farver.

Vita Liberata

Vita Liberata har spray tan i tre forskellige farver (Hawaii-Lys, Ecuador-Medium og Brazil-Mørk), for at sikre at der er en nuance til enhver hudtype. Deres spray tanning linje er non-toxic, 80% økologisk, duftfri, parabenefri, alcohol- og parfumefri og dermatologisk testet, alt det giver til sammen den mest naturlige spray tan på markedet.


Vita Liberata tilbyder også en unik linje af skønne selvbrunere til hjemmebrug. Serien består af mousses og lotions, i tinted og untinted, hvilket sikrer, at der er et produkt, der passer til enhver hudtone og temperament. 

Shangies by Stilov

Shangies er et unikt og stilrent sandalbrand designet til hverdagslivet, så dine fødder kan føle sig godt tilpas og afslappede – uanset hvor du befinder dig.

Shangies er nok de letteste sandaler på markedet og er derfor nemme at tage med på stranden, picnic i parken eller på festival og ferie.

Shangies er kendetegnet ved de bløde, iøjnefaldende bomuldsbånd, som danner et fint flet-mønster, der gør at sandalerne er skønne at have på.